Fra Modtager til Medtager – Sådan understøtter du klassiske kommunikationsdiscipliner med digitale og sociale medier

Bestil et indlæg eller en podcast

Velkommen til den digitale understøttelse af bogen “Fra Modtager til Medtager”, der er udgivet i februar 2020. Her på siden er du medskaber og medfortæller. På min blog bestiller du selv cases og blogindlæg, eller kommenterer på de eksisterende. På min podcast “På Tværs af Medier” bestemmer du, hvilke formater, cases eller eksempler, jeg skal behandle næste gang.

Skriv til mig enten i kommentarfelterne på bloggen eller på podcast-afsnittene, eller send mig en mail på Benjamin@elberth.dk eller opsøg mig på mine sociale medier.

Det er din mulighed for at udvide bogen, med det du synes, jeg ikke fik uddybet eller skrevet. Velkommen til!

Køb bogen

Fra Modtager til Medtager

Bogen “Fra Modtager til Medtager” er tilgængelig fra Trykværkets bestilling efter 18. marts og senere som E-bog. Du vil kunne bestille bogen her fra siden.

Bogen kommer til at koste 300 kroner plus moms. E-bogen kommer til at koste halvdelen, men bliver gratis efter et halvt år, som det var tilfældet for bogen Digital Interessevaretagelse som du nu kan downloade gratis på siden.

Kurser og uddannelse

Uddannelse: Opkvalificering af Social Media-medarbejdere – 3 dage
Startdato : 27. september, 2022