Ekspert i sociale medier og kommunikation på tværs af medier

Journalist eller medier og brug for en udtalelse? Eller bare interesseret i de mange ting, jeg skriver?

Kontakt Benjamin Rud Elberth på 23961545 eller benjamin@elberth.dk

Deklaration: Jeg har arbejdet med politiske partier og kandidater i Folketingsvalg 2019, Europa-Parlamentsvalg 2019 og i Kommunalvalg 2021, og opererer med åbne kundelister, så jeg åbent varedeklarerer eller afstår fra at gå på citat, hvis der er interessesammenfald. I Kommunalvalget 2021 har jeg rådgivet kandidater fra Konservative, Venstre, Socialdemokratiet m.fl. Jeg har rådgivet borgmestre og kandidater fra flere forskellige partier primært fra Socialdemokratiet, Venstre, Konservative, Radikale og Dansk Folkeparti frem til og med Kommunalvalget. Vi rådgiver nu Konservative som fast kunde siden januar 2022.

Jeg har medvirket i over 500 artikler om digital politisk kommunikation og valgkamp, og har haft eget tv-program på TV 2 News sammen med Astrid Haug, hvor vi kommenterede på partiernes brug af sociale medier igennem flere år, ligesom vi kommenterede på valgkampen i 2015 på hele fladen hos TV 2.

Jeg rådgiver ligeledes en række ministerier, styrelse, kommuner og offentlige myndigheder.

Eller læs de steder, jeg melder noget ud:

– På bloggen Elberth.dk om kommunikation på tværs af medier
– På bloggen sociale-medier.dk om kommunikation ift. min bog “Fra Modtager til Medtager”
– På websitet valgkampagne.dk om min bog “Valgkamp for Politikere”.
– På bloggen Elberthsport.dk om kommunikation i sport
– På bloggen Digitalinteressevaretagelse.dk om digital interessevaretagelse

Jeg udtaler mig som ekspert i pressen primært om:

  • Politisk digital kommunikation, valgkampe, brug af sociale medier og kampagne ved danske valgkampe, Folketingsvalg, Kommunalvalg, Regionsvalg og Europa-parlamentsvalg.
  • Kommunikation på tværs af medier, med afsæt i digitale og sociale medier
  • Sociale medier som Twitter, LinkedIn og Facebook
Benjamin Rud Elberth